Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Φαιη Σκορδα - Faih Skorda Kormi Poy To Xazeyeis Oi Fwto Ths Me Magio Einai Monadikes Onsports Gr : Καλημέρισε τους τηλεθεατές για 15η συνεχή χρόνια και παρουσίασε τους συνεργάτες της.

Φαιη Σκορδα - Faih Skorda Kormi Poy To Xazeyeis Oi Fwto Ths Me Magio Einai Monadikes Onsports Gr : Καλημέρισε τους τηλεθεατές για 15η συνεχή χρόνια και παρουσίασε τους συνεργάτες της.. Η αποκάλυψη του λιάγκα και η αμηχανία της σκορδά: «δέχθηκα πολλά μηνύματα και emails, λέμε για τον χώρο του θεάτρου αλλά είναι μέσα στα σπίτια μας. «στην τήνο δίνεις ρέστα σε εσώρουχα! H φαίη σκορδά θέλησε να μοιραστεί στιγμές που έζησε με την οικογένεια της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. ❯ ❮ αρχική γονείς διάσημοι γονείς h φαίη σκορδά ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης!

Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε όσα ακούσαμε στο πρωινό… σήμερα στην εκπομπή η φαίη μας παρουσίασε μια νέα μέθοδο αντιγήρανσης με υαλουρονικό και το έκανε με τον. Η φαίη σκορδά και η ιωάννα μαλέσκου τα είπαν on air σε ζωντανή σύνδεση. Όλα όσα δήλωσε για τον εαυτό της, την ηλικία της, το μπότοξ, τον άντρα της αλλά και το φλερτ μέσω. H φαίη σκορδά θέλησε να μοιραστεί στιγμές που έζησε με την οικογένεια της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

3ana Erwteymenh H Faih Skorda O Gohteytikos Andras Poy Ths Eklepse Thn Kardia Fwtografia Omega Live
3ana Erwteymenh H Faih Skorda O Gohteytikos Andras Poy Ths Eklepse Thn Kardia Fwtografia Omega Live from www.omegalive.com.cy
Οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια. Η φαίη σκορδά είναι μία από τις πιο καλλίγραμμες και εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz και διατηρεί τις αναλογίες της παρά και το ότι έχει γίνει δύο φορές μαμά. Το instagram της παρουσιάστριας αποτελείται κυρίως από posts με τα outfits που επιλέγει στην εκπομπή της. Φαίη σκορδά με μια ματιά. Η ανακοίνωση στον αέρα του πρωινού που δεν περιμέναμε! Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Συγκεκριμένα, σκορδά και λιάγκας σημείωσαν 11.4% στο δυναμικό κοινό, πίσω από τις εκπομπές κοινού ενδιαφέροντος του open και του star, που είχαν 15.9% και 11.9% αντίστοιχα. Η φαίη σκορδά και η ιωάννα μαλέσκου συνδέθηκαν ζωντανά στον αέρα κατά τη διάρκεια προβολής των εκπομπών τους.

Έξοδος χωρίς ίχνος μακιγιάζ μαζί με τα παιδιά της στα νότια προάστια.

«εγώ που ντρέπομαι και δεν δείχνω την κοιλιά μου…», παραδέχθηκε η φαίη, όσοι οι ειδικοί αποκάλυπταν δημόσια τα «μυστικά». Έχουν περάσει 10 χρόνια από όταν η φαίη σκορδά ξεκινούσε το πρωινό με τον γιώργο λιάγκα. Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Γενέθλια για τη φαίη σκορδά: Είναι μια γυναίκα που κλέβει τις παραστάσεις σε όλες τις πιθανές εκδοχές. Ξεκίνησε σαν θεατρολόγος στη βόρεια ελλάδα. Η σκορδά έκρυβε το πρόσωπο της από αμηχανία, επιβεβαίωσε όμως τη συνεργάτιδα της για τα εσώρουχα της. Γερά τα «χτυπήματα» του ανταγωνισμού στην τηλεθέαση. Καλημέρισε τους τηλεθεατές για 15η συνεχή χρόνια και παρουσίασε τους συνεργάτες της. Φαίνεται πως το διαζύγιο της φαίης σκορδά εκτός από αλλαγές στη ζωή της θα φέρει και αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση! Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε όσα ακούσαμε στο πρωινό… σήμερα στην εκπομπή η φαίη μας παρουσίασε μια νέα μέθοδο αντιγήρανσης με υαλουρονικό και το έκανε με τον. Μια διαφορετική τηλεοπτική συνάντηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το μεσημέρι της τετάρτης αφού η φαίη σκορδά και η ιωάννα μαλέσκου συναντήθηκαν για πρώτη φορά on air για χάρη γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Είναι μια γυναίκα που κλέβει τις παραστάσεις σε όλες τις πιθανές εκδοχές. Αυτή κι αν είναι είδηση και την έδωσε η ίδια η φαίη σκορδά μέσα από την εκπομπή της «το πρωινό»! Στο καθημερινό ραντεβού τους με τους τηλεθεατές στις 10.00, η φαίη και ο γιώργος έχουν δίπλα τους, για ακόμα μια χρονιά, τον δημήτρη. Είναι δίπλα μας», είπε η παρουσιάστρια μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση του δημήτρη μοθωναίου. Παρόλο που η φαίη σκορδά έχει καθημερινή τηλεοπτική παρουσία εδώ και αρκετά χρόνια, είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες από τον προσωπικό της χώρο.

Rjj Ldn1g7oa M
Rjj Ldn1g7oa M from nb.bbend.net
Πως αλλιώς να εξηγήσουμε όσα ακούσαμε στο πρωινό… σήμερα στην εκπομπή η φαίη μας παρουσίασε μια νέα μέθοδο αντιγήρανσης με υαλουρονικό και το έκανε με τον. Το «πρωινό» συνάντησε το «love it» με τα μέλη των δυο εκπομπών να κάνουν διάλογο σε από κοινού ζωντανή σύνδεση, στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρίας. Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. Και κυρίως για τις εμφανίσεις. Είναι δίπλα μας», είπε η παρουσιάστρια μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση του δημήτρη μοθωναίου. Ό,τι κι αν κάνει, όπου κι αν σταθεί. Η τούρτα από τους γιους της και το σχόλιο του μεγάλου για την ηλικία της! Έξοδος χωρίς ίχνος μακιγιάζ μαζί με τα παιδιά της στα νότια προάστια.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από όταν η φαίη σκορδά ξεκινούσε το πρωινό με τον γιώργο λιάγκα.

Φόρεσαν 2 φορέματα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου. Δεν είναι μαγική εικόνα, είναι πραγματικότητα. Η ανακοίνωση στον αέρα του πρωινού που δεν περιμέναμε! Έξοδος χωρίς ίχνος μακιγιάζ μαζί με τα παιδιά της στα νότια προάστια. Το αθλητικό look και η λεπτομέρεια. Και συνέχισε με περισσότερες λεπτομέρειες: Ξεκίνησε σαν θεατρολόγος στη βόρεια ελλάδα. Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. Τετάρτη 10 φεβρουαρίου 2021, 20:15. Οι σφιχτές αγκαλιές και ο αποχαιρετισμός. Η απίστευτη ατάκα της αννίτας ναθαναήλ για τον συζυγικό έρωτα. Μετά τα πρώτα τρία χρόνια του mega, η παρουσιάστρια μετακόμισε από τα πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης μέχρι τον κορονοϊό, η φαίη σκορδά ελίχθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία σε ένα δύσκολο τηλεοπτικό. Και κυρίως για τις εμφανίσεις.

Στο καθημερινό ραντεβού τους με τους τηλεθεατές στις 10.00, η φαίη και ο γιώργος έχουν δίπλα τους, για ακόμα μια χρονιά, τον δημήτρη. Πολύ θλιβερό πόσοι άνθρωποι έχουν κακοποιηθεί. Η φαίη σκορδά είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. H πρόσκληση στη φαίη σκορδά. Όταν έμαθα ότι είμαι θετική, σοκαρίστηκα!

8etikh Ston Korwnoio Bre8hke Kai H Paroysiastria Faih Skorda
8etikh Ston Korwnoio Bre8hke Kai H Paroysiastria Faih Skorda from www.voria.gr
Η απίστευτη ατάκα της αννίτας ναθαναήλ για τον συζυγικό έρωτα. Η σκορδά έκρυβε το πρόσωπο της από αμηχανία, επιβεβαίωσε όμως τη συνεργάτιδα της για τα εσώρουχα της. Αυτή κι αν είναι είδηση και την έδωσε η ίδια η φαίη σκορδά μέσα από την εκπομπή της «το πρωινό»! Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Η ιωάννα μαλέσκου ακόμη, ανέφερε ότι τα πειράγματα που κάνει ο γιώργος λιάγκας στη φαίη στον αέρα του «πρωινού» είναι πολύ χαριτωμένα, με την ίδια να λέει ότι αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε και στο παρελθόν ενώ πλέον έχει συνέχεια. Όταν έμαθα ότι είμαι θετική, σοκαρίστηκα! Φαίη σκορδά με μια ματιά. Πολύ θλιβερό πόσοι άνθρωποι έχουν κακοποιηθεί.

Στο καθημερινό ραντεβού τους με τους τηλεθεατές στις 10.00, η φαίη και ο γιώργος έχουν δίπλα τους, για ακόμα μια χρονιά, τον δημήτρη.

❯ ❮ αρχική γονείς διάσημοι γονείς h φαίη σκορδά ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης! Η αποκάλυψη του λιάγκα και η αμηχανία της σκορδά: Συγκεκριμένα, σκορδά και λιάγκας σημείωσαν 11.4% στο δυναμικό κοινό, πίσω από τις εκπομπές κοινού ενδιαφέροντος του open και του star, που είχαν 15.9% και 11.9% αντίστοιχα. Καλημέρισε τους τηλεθεατές για 15η συνεχή χρόνια και παρουσίασε τους συνεργάτες της. Μια διαφορετική τηλεοπτική συνάντηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το μεσημέρι της τετάρτης αφού η φαίη σκορδά και η ιωάννα μαλέσκου συναντήθηκαν για πρώτη φορά on air για χάρη γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών. Ό,τι κι αν κάνει, όπου κι αν σταθεί. Το instagram της παρουσιάστριας αποτελείται κυρίως από posts με τα outfits που επιλέγει στην εκπομπή της. Ξεκίνησε σαν θεατρολόγος στη βόρεια ελλάδα. Στο καθημερινό ραντεβού τους με τους τηλεθεατές στις 10.00, η φαίη και ο γιώργος έχουν δίπλα τους, για ακόμα μια χρονιά, τον δημήτρη. «η φαίη έχει κάτι εσώρουχα κόλαση, πραγματικά!», είπε αρχικά η σάσα. Και κυρίως για τις εμφανίσεις. Οι σφιχτές αγκαλιές και ο αποχαιρετισμός. Γερά τα «χτυπήματα» του ανταγωνισμού στην τηλεθέαση.

Posting Komentar untuk "Φαιη Σκορδα - Faih Skorda Kormi Poy To Xazeyeis Oi Fwto Ths Me Magio Einai Monadikes Onsports Gr : Καλημέρισε τους τηλεθεατές για 15η συνεχή χρόνια και παρουσίασε τους συνεργάτες της."